Woestijn struik - stans - Gummiapan - D230436

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 5 op voorraad
Artikelnr.: GPD230436
Ervaar de betovering van de woestijn met de Gummiapan Woestijnstruik stansset. Deze hoogwaardige set bevat één stans van ongeveer 27,5x27mm, waarmee je gedetailleerde ontwerpen kunt creëren op kaarten en scrapbookpagina's. Met fijne lijnen en delicate texturen brengt deze stansset de natuurlijke pracht van de woestijn tot leven. Duurzaam en compatibel met de meeste stansmachines, biedt de Gummiapan Woestijnstruik eindeloze mogelijkheden voor unieke projecten. Ontdek de schoonheid van de woestijn in jouw creaties!
€ 2,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Introducing de "Woestijnstruik" van Gummiapan - een verbluffende creatieve stans, die de natuurlijke schoonheid van de woestijn naar jouw ambachtelijke projecten brengt. Deze hoogwaardige set bevat 1 unieke stans met een afmeting van ongeveer 27,5x27mm, waarmee je prachtige details en ontwerpen kunt toevoegen aan kaarten, scrapbookpagina's en meer.

    Met de Gummiapan Woestijnstruik geef je je creaties een vleugje exotische flair. De stans is zorgvuldig vervaardigd om de struik in al zijn pracht en praal vast te leggen, met fijne lijnen en delicate texturen die een realistische uitstraling creëren. Of je nu een natuurthema, een reisproject of gewoon een uniek accent aan je project wilt toevoegen, deze stans is de perfecte keuze.