Ocean-kompas - Cadence Mask Stencil

Artikelnr.: CAS531
€ 4,50 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  Ocean-kompas - Cadence Mask Stencil

  Dit stencil is 21 bij 29 cm groot.

  Het heeft het formaat van A4-papier en is gemaakt van speciale grondstoffen die herhaaldelijk op allerlei ondergronden kunnen worden gebruikt. Het is niet gemakkelijk vervormd.
  Het sjabloon wordt met behulp van papieren tape op het aan te brengen oppervlak bevestigd.
  Voordat u begint met het schilderen van de sjabloon, wordt de overtollige verf in de speciale sjabloonborstel op een stuk papier aangebracht.
  Dit voorkomt dat de kleurstoffen uit de sjabloon morsen.
  Het sjabloon wordt geschilderd door haaks en in slagen te slaan. Gebruik voor het beste resultaat een speciale sjabloonpenseel met een platte punt.

 • label Product tags
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Klokken - Josephiena's stencil A5

Deze stencil is ongeveer 13,5 bij 19 cm groot. Deze stencils zijn zeer geschikt om te gebruiken met inkt, verf, texuurpasta’s en andere mediums. Door middel van spuiten door het stencil met inktspray, sponsen over het stencil met verf of inkt en het schrapen van textuurpasta en andere medium door het stencil om verhoogde textuureffecten te krijgen, kun je mooie achtergronden maken. Heel leuk voor in Art journals, Bijbeljournals, kaarten maken, Mixed media en meer. Deze stencils worden door Josephiena zelf ontworpen en geproduceerd.