CraftEmotions Stencil Duo Colour patroon Nr.8

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: 185070/1908
Deze stencil is ongeveer 148 x 210 mm groot. Deze stencils zijn zeer geschikt om te gebruiken met inkt, verf, texuurpasta’s en andere mediums. Door middel van spuiten door het stencil met inktspray, sponsen over het stencil met verf of inkt en het schrapen van textuurpasta en andere medium door het stencil om verhoogde textuureffecten te krijgen, kun je mooie achtergronden maken. Heel leuk voor in Art journals, Bijbeljournals, kaarten maken, Mixed media en meer.
€ 4,25 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek de veelzijdigheid van het CraftEmotions Mask Stencil 2x A6, met een afmeting van ongeveer 148 x 210 mm. Deze stencils zijn ontworpen om creatieve expressie naar nieuwe hoogten te tillen, perfect voor gebruik met inkt, verf, textuurpasta's en een scala aan andere mediums.

    Creëer moeiteloos prachtige achtergronden door inktspray te gebruiken en deze door het stencil te spuiten, of breng verf aan met een spons voor unieke texturen. Experimenteer met textuurpasta en andere mediums door ze door het stencil te schrapen, waardoor verhoogde en boeiende textuureffecten ontstaan.

    Of je nu bezig bent met Art Journals, Bijbel Journals, kaartontwerpen, Mixed Media projecten of meer, dit stencil voegt een extra dimensie toe aan jouw creatieve uitingen. Laat je inspiratie de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden die dit CraftEmotions Mask Stencil A5 te bieden heeft. Transformeer gewone oppervlakken in meesterwerken en geef jouw creaties een uniek karakter.