Waterverf schilderij van vos in bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-017

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: Out of stock
SKU: DP-017
Deze Diamond Painting set bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig 40 bij 40 cm kunstwerk te maken van een waterverf schildering van een vos in het bos. Het gedetailleerde ontwerp toont de vos genesteld tussen weelderig gebladerte, omringd door gouden zonlicht dat door de bomen filtert. Het is een uitdaging voor beginners en gevorderden en een geweldige manier om creativiteit te uiten en te ontspannen. Het eindresultaat is een adembenemend en uniek kunstwerk dat je aan de muur kunt hangen en waarvan je voldoening zult krijgen tijdens het maken.
€ 29.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Onze Diamond Painting set bevat alle benodigdheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan, waaronder een canvas met de afbeelding van de vos in het bos die is genesteld tussen weelderig gebladerte en omringd door gouden zonlicht dat door de bomen filtert. Het artwork is ongelooflijk gedetailleerd, waarbij elke afzonderlijke streng zorgvuldig is weergegeven om de vos een zacht en schattig uiterlijk te geven. De vos verschuilt zich achter obstakels, voegt een intrigerend element toe aan het stuk en trekt de kijker naar binnen om de details nog nauwkeuriger te bekijken.

  Met een afmeting van 40 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.