Maritiem geknoopt touw - stans - Gummiapan - D230307

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 4 in stock
SKU: GPD230307
Ontdek Gummiapan's "Maritiem geknoopt touw", een hoogwaardig product met 3 stansen in verschillende maten (70.5x5.5 mm, 59x6 mm, 16.5x46.5 mm). Voeg een vleugje nautische charme toe aan je ontwerpen. Gemaakt van duurzaam materiaal, dit touw is perfect voor scrapbooking en kaarten maken. Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop!
€3.50 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek het verbazingwekkende "Maritiem geknoopt touw" van Gummiapan, een innovatief en hoogwaardig product dat je creatieve projecten naar een geheel nieuw niveau tilt. Dit unieke touw is perfect voor het toevoegen van een vleugje maritieme charme aan je ontwerpen.

    Met zijn prachtig ontworpen knopen brengt het Maritiem geknoopt touw een gevoel van authenticiteit en vakmanschap in elke creatie. De set bevat 3 stans, elk met verschillende afmetingen die je veelzijdigheid en flexibiliteit bieden bij het realiseren van je ideeën.

    De grootste van de stans meet ongeveer 70.5x5.5 mm, terwijl de volgende stans een afmeting heeft van 59x6 mm. De kleinste stans heeft een compact formaat van 16.5x46.5 mm. Met deze variërende afmetingen kun je moeiteloos verschillende proporties en patronen creëren, waardoor je ontwerpen er echt uitspringen.