Kleine cactus - stans - Gummiapan - D230435

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 3 in stock
SKU: GPD230435
Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan met de "Kleine Cactus" stans. Deze stans van ongeveer 23x81,5 mm biedt gedetailleerde cactusmotieven voor je knutselprojecten. Het hoogwaardige product van Gummiapan, geschikt voor de meeste stansmachines, voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan kaarten, scrapbookpagina's en geschenklabels. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit bloeien!
€ 4.00 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan met de "Kleine Cactus"! Dit verbluffende product uit hun collectie bevat een enkele stans, waarmee je creatief aan de slag kunt gaan en prachtige ontwerpen kunt maken. De afmetingen van deze stans zijn ongeveer 23x81,5 mm, waardoor het perfect is voor allerlei knutselprojecten.

    Met de Gummiapan "Kleine Cactus" krijg je de mogelijkheid om unieke en gedetailleerde cactusmotieven te maken. De stans is zorgvuldig ontworpen om elk detail vast te leggen, zodat je projecten er professioneel en verfijnd uitzien. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je kaarten, scrapbookpagina's, geschenklabels en meer.

Customers who bought this item also bought

Ei met bladwijnstok - stansen - Gummiapan

Bevat 1 stans. Elke stans is ongeveer 31x45 mm.
€ 3.00 incl tax € 1.50 incl tax

Kleine Gnome houdt zijn baard vast - stans - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Gemonteerd ongeveer 29x53 mm.
€ 4.00 incl tax € 2.00 incl tax

Lamp - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stans. Elke stans is ongeveer 3,5x62 mm, 115, x13,5 mm.
€ 2.00 incl tax € 1.00 incl tax