CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kersttekst NL

Manufacturer: Craft Emotions
Availability: 3 in stock
SKU: 130501/5045
De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder kerstkaarten. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.
€ 3.50 incl tax
 • subtitles Full description

  De CraftEmotions clearstamps zijn een fantastische toevoeging aan elke creatieve collectie en bieden urenlang plezier voor knutselliefhebbers. Deze set bevat 5 stempels, elk met een unieke afbeelding en een prachtige tekst om je projecten extra persoonlijkheid te geven.

  De grootste stempel in de set meet ongeveer  mm, terwijl de kleinste stempel een  mm meet. Hierdoor zijn de stempels geschikt voor diverse projecten, van kaarten tot scrapbookpagina's en meer.

  Met de "Kesttekst NL" tekststempel in de set, deze set is perfect voor het maken van fijne kerstkaarten.

  De stempels zijn gemaakt van hoogwaardig, doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren op uw projecten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en op te bergen, zodat u ze keer op keer opnieuw kunt gebruiken.

  Kortom, de CraftEmotions clearstamps set is een geweldige keuze voor elke creatieve persoon die op zoek is naar een hoogwaardige stempelset die zowel veelzijdig als gemakkelijk te gebruiken is.