Week 6

Deze week zijn nieuw binnen gekomen van CraftEmotions diverse leuke kleine stempeltjes met Nederlandse teksten. De stencils "Cats & Dogs" van Carla Creative. En zijn diverse sets van Staedtler pigment art pens weer op voorraad.

Sorteren op
Tonen per pagina

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Beterschapsknuffel Tekst NL

De CraftEmotions clearstamp bevat 5 stempels, die ongeveer 12 x 8 mm - 16 x 54mm groot is. Deze stempel heeft als thema beterschap tekst. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Diverse bloemen 2

De CraftEmotions clearstamp bevat 4 achtergrondstempel, die ongeveer 25 x 25 mm groot is. Deze stempel heeft als thema bloemen. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Diverse bloemen 3

De CraftEmotions clearstamp bevat 4 achtergrondstempel, die ongeveer 25 x 25 mm groot is. Deze stempel heeft als thema bloemen. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Een lach voor jou -tekst NL

De CraftEmotions clearstamp bevat 5 stempels, die ongeveer 18 x 6 mm - 45 x 3 mm groot is. Deze stempel heeft als thema Een lach voor jou. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Groetjes -tekst NL

De CraftEmotions clearstamp bevat 6 stempels, die ongeveer 15 x 5mm - 45 x 6 mm groot is. Deze stempel heeft als thema Groetjes. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Grunge cirkel Gefeliciteerd NL

De CraftEmotions clearstamp bevat 1 stempel, die ongeveer 60 x 60 mm groot is. Deze stempel heeft als thema feestelijk. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Grunge cirkels

De CraftEmotions clearstamp bevat 4 stempels, die ongeveer 18 x 18 mm - 37 x 35 mm groot is. Deze stempel heeft als thema versleten cirkels. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Ik Denk aan je - Tekst NL

De CraftEmotions clearstamp bevat 5 stempels, die ongeveer 35 x 8 mm - 30 x 27 mm groot is. Deze stempel heeft als thema denk aan je. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - In mijn hart -tekst NL

De CraftEmotions clearstamp bevat 5 stempels, die ongeveer 25 x 3 mm - 35 x 9 mm groot is. Deze stempel heeft als thema In mijn hart. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.