Vuurtoren - stans - Gummiapan - D230304

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: GPD230304
Ontdek de Gummiapan Vuurtoren Stans, een hoogwaardige ambachtelijke tool met verfijnde details. Met afmetingen van ongeveer 33,5x78 mm is deze veelzijdige stans perfect voor het creëren van unieke decoratieve elementen op kaarten, scrapbookingpagina's en meer. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Gummiapan, is deze duurzame stans compatibel met de meeste stansmachines en kan hij gebruikt worden met verschillende materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje charme en authenticiteit toe aan je projecten met de Gummiapan Vuurtoren Stans.
€ 5,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    De Gummiapan Vuurtoren Stans is een fantastische aanvulling op je gereedschappen en biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve projecten. Deze hoogwaardige stans is ontworpen door het gerenommeerde merk Gummiapan en bevat een enkele stans in de vorm van een prachtige vuurtoren.

    Met zijn verfijnde details en precieze afmetingen van ongeveer 33,5x78 mm, is deze vuurtoren stans perfect voor het creëren van unieke decoratieve elementen op kaarten, scrapbookingpagina's, geschenkverpakkingen en meer. De grootte van de stans maakt het mogelijk om de vuurtoren als een opvallend middelpunt of als een subtiel accent te gebruiken, afhankelijk van je ontwerpvoorkeur.