Reddingsboei - stans - Gummiapan - D230303

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 1 op voorraad
Artikelnr.: GPD230303
De Gummiapan Reddingsboei-stans, met een grootte van ongeveer 28x28 mm, is een indrukwekkende en gedetailleerde tool van het vermaarde merk Gummiapan. Deze stans biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve projecten, zoals kaarten maken, scrapbooking en decoratie. Met zijn maritieme charme voegt deze hoogwaardige stans een uniek accent toe aan je creaties. Eenvoudig te gebruiken met verschillende materialen, biedt deze stans scherpe en nauwkeurige resultaten. Ontdek de Gummiapan Reddingsboei-stans en til je projecten naar een hoger niveau.
€ 2,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    De Gummiapan Reddingsboei is een uniek en opvallend product dat perfect is voor al je creatieve projecten. Deze verbluffende stans van Gummiapan, een gerenommeerd merk in de industrie, is ontworpen om een ​​verbluffend gedetailleerde reddingsboei te creëren met een afmeting van ongeveer 28x28 mm.

    Met zijn gedetailleerde ontwerp legt deze stans de essentie van een reddingsboei vast, waardoor je projecten een vleugje maritieme sfeer krijgen. De afmeting van ongeveer 28x28 mm is ideaal om als focuspunt te dienen of als subtiel accent in je creaties. De stans is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor je keer op keer scherpe en nauwkeurige resultaten krijgt.

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Florence • Aquarelpapier A5 smooth White 200gr 24vellen

Glad wit aquarelpapier 200 g/m² in A5 formaat Kwalitatief papier; 100% cellulose Geschikt voor tekenen, handlettering & aquarel schilderen

Apen - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stans. De stans is ongeveer 19,5x75,5 mm, 27x53 mm.
€ 5,50 incl. BTW € 2,75 incl. BTW

Deurklopper - stans - Gummiapan - D240103

Een mooi middeleeuws deurklopper. De klopper is in een vorm van een leeuwen hoofd met de ring in zijn mond. Leuk voor kaarten of art journals met kastelen of middeleeuwen als thema. De set bevat 1 stans. De stans is ongeveer 19x28 mm groot.

Eucalyptus - stempel

ongeveer 45 x 108 mm
€ 4,00 incl. BTW € 2,00 incl. BTW