Oranje roos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-087

Fabrikant: Josephiena`s
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: DP-087
Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van onze 'Oranje Roos' diamond painting! Deze prachtige kunstwerk vangt de levendige pracht van een delicaat oranje roos, met elk glinsterend steentje zorgvuldig geplaatst op het canvas. De weelderige groene bladeren voegen een natuurlijke charme toe aan dit betoverende stuk. Met een luxe uitstraling en kalmerende ambiance is deze diamond painting perfect voor zowel decoratie als creatief plezier.
Afmetingen: 40x60cm
€ 44,95 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  Dompel je onder in de tijdloze schoonheid en elegantie van diamond paintings met onze prachtige collectie! Dit adembenemende kunstwerk toont een delicate oranje roos, waarvan de levendige bloemblaadjes glinsteren in het licht. Elke steentje wordt nauwkeurig geplaatst op het zelfklevende canvas om een sprankelend mozaïek te creëren. De schildering wordt omringd door weelderige groene bladeren die een extra vleugje charme van de natuur toevoegen aan dit al betoverende stuk.

  De roos in het midden springt eruit, haar grote bloemblaadjes prachtig gerangschikt en stralend in tinten oranje, van warme kleuren dichterbij de bloemblaadjes tot lichtere tinten verder weg. Het diamanten patroon op elk bloemblaadje versterkt het stralende effect van het kunstwerk, waardoor het een luxe, bijna juweelachtige uitstraling krijgt die bij de eerste oogopslag de aandacht trekt.

  De achtergrond wordt minimaal gehouden met zachte hints van groene en blauwe tinten die subtiel in elkaar overvloeien, waardoor de roos echt de ster van dit stuk is. Dit ontwerp dient niet alleen als een aantrekkelijk visueel element, maar voegt ook een kalmerende, rustgevende sfeer toe aan elke ruimte waar het hangt.

  Het canvas is zorgvuldig ontworpen met genummerde vierkantjes die overeenkomen met de specifieke gekleurde steentjes. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat elke diamond painting liefhebber deze prachtige roos kan namaken.

  Of je nu op zoek bent naar een prachtig decoratief stuk of een boeiende, creatieve hobby, onze oranje roos diamond painting zal elke toeschouwer zeker verrukken met zijn betoverende mix van kleuren, lichteffecten en intrigerende details. Breng dit betoverende kunstwerk vandaag nog in huis!

 • label Product tags