Kleine cactus - stans - Gummiapan - D230435

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 3 op voorraad
Artikelnr.: GPD230435
Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan met de "Kleine Cactus" stans. Deze stans van ongeveer 23x81,5 mm biedt gedetailleerde cactusmotieven voor je knutselprojecten. Het hoogwaardige product van Gummiapan, geschikt voor de meeste stansmachines, voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan kaarten, scrapbookpagina's en geschenklabels. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit bloeien!
€ 4,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan met de "Kleine Cactus"! Dit verbluffende product uit hun collectie bevat een enkele stans, waarmee je creatief aan de slag kunt gaan en prachtige ontwerpen kunt maken. De afmetingen van deze stans zijn ongeveer 23x81,5 mm, waardoor het perfect is voor allerlei knutselprojecten.

    Met de Gummiapan "Kleine Cactus" krijg je de mogelijkheid om unieke en gedetailleerde cactusmotieven te maken. De stans is zorgvuldig ontworpen om elk detail vast te leggen, zodat je projecten er professioneel en verfijnd uitzien. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je kaarten, scrapbookpagina's, geschenklabels en meer.

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Kleine Gnome houdt zijn baard vast - stans - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Gemonteerd ongeveer 29x53 mm.
€ 4,00 incl. BTW € 2,00 incl. BTW

Muurpot - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Afmeting ca.: 23x14 mm en 21x16 mm
€ 1,50 incl. BTW € 0,75 incl. BTW

Springende gnome - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Ongeveer 40x48 mm
€ 4,00 incl. BTW € 2,00 incl. BTW