Dinkles Ink Powder Brown - Lavinia Stamps - DKL4

Fabrikant: Lavinia Stamps
Beschikbaarheid: 5 op voorraad
Artikelnr.: DKL-4
Hoeveelheid: 7,5 g De supergeconcentreerde droge, poedervormige inkten worden geactiveerd door water. Er zitten geen extreme kleurvariaties in de poeder waardoor je precies weet welke kleur je elke keer krijgt, waardoor je meer controle hebt over je palet. Dinkles is een veelzijdig product en kan op een nat of droog oppervlak worden gestrooid. Voeg vervolgens een scheutje water toe om de magische kleuren tot leven te zien komen! LET OP dit is pakketpost
€ 4,50 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  Droge, poedervormige inkten van Dinkles zijn verkrijgbaar in een reeks vrolijke en opbeurende kleuren die speciaal voor het Lavinia-palet zijn gemaakt.

  Deze zuivere, levendige en transparante kleuren vallen op elke lichte of witte achtergrond, waardoor u verbluffende en opvallende ontwerpen kunt creëren.

  Voor pasteltinten of voor gebruik op donkere achtergronden, voeg je kleuren toe aan wat Porcelain White, besprenkel met water en... hé presto!

  Dinkles zijn ook fantastisch in combinatie met andere producten, dat is de manier om elk mixed media-project te laten knallen!

  Grootte: 7,5 g

  https://youtu.be/pK4gGez-ROM