CraftEmotions clearstamps A6 - Tekst wenskaart gefeliciteerd NL

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: 130501/1352
De CraftEmotions clearstamps A6 set is een hoogwaardige collectie van 23 stempels, waaronder tekststempels in het Nederlands om 'Gefeliciteerd' te wensen. De stempels variëren in grootte en zijn ontworpen voor gebruik op acrylblokken, en zijn gemakkelijk te reinigen. Deze compacte set is perfect voor het maken van gepersonaliseerde wenskaarten en is geschikt voor zowel beginners als doorgewinterde kaartenmakers. Bestel nu en begin met het creëren van unieke wenskaarten!
€ 7,25 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Maak kennis met de CraftEmotions clearstamps A6, een fantastische set stempels die perfect is voor het maken van gepersonaliseerde wenskaarten. Met deze set van 23 stempels, waaronder een variëteit aan tekststempels om 'Gefeliciteerd' in het Nederlands te wensen, kan je de meest prachtige creaties maken die de ontvanger zeker zullen verblijden.

    De stempels variëren in grootte van ongeveer 19 x 7 mm tot 57 x 11 mm en zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze scherp en duidelijk afdrukken op papier. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik op transparante acrylblokken, waardoor je precies kunt zien waar je stempelt en waar je de afbeelding op het papier plaatst.

    Na het gebruik van de stempels kan je ze gemakkelijk reinigen met stempelreiniger of met zeep en water, wat het onderhoud van de set tot een minimum beperkt. Dankzij het compacte formaat van de set is hij gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, zodat je altijd en overal creatief bezig kan zijn.

    Kortom, de CraftEmotions clearstamps A6 is een must-have voor iedereen die van creatief bezig zijn houdt. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kaartenmaker, deze set zal je inspireren en helpen bij het maken van prachtige wenskaarten. Bestel nu en begin met het creëren van jouw eigen unieke kaarten!