Bloemenrank - stans - Gummiapan - D230319

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 4 op voorraad
Artikelnr.: GPD230319
Ontdek de betoverende Gummiapan "Bloemenrank" stans - een product dat je projecten naar een hoger niveau tilt. Met een grootte van ongeveer 30,5x81 mm, geeft deze stans je creaties een verfijnde en elegante uitstraling. Van het merk Gummiapan, is deze duurzame stans vakkundig ontworpen om gedetailleerde en gracieuze bloemenrankmotieven te creëren. Voeg een vleugje magie toe aan je projecten en laat je creativiteit bloeien met deze onmisbare stans.
€ 5,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek de betoverende wereld van de Gummiapan "Bloemenrank" - een prachtig product dat een ware creatieve revolutie ontketent! Deze meesterlijke creatie van Gummiapan omvat een unieke enkele stans, speciaal ontworpen om een bloemenrankpatroon te creëren. Met een indrukwekkende grootte van ongeveer 30,5x81 mm zal deze stans je projecten een verfijnde en elegante uitstraling geven.

    Laat je verbeelding de vrije loop en gebruik deze bloemenrankstans om je ontwerpen naar een hoger niveau te tillen. Of je nu bezig bent met het maken van handgemaakte kaarten, scrapbooking, decoratieve projecten of andere kunstzinnige creaties, deze Gummiapan stans zal je werk transformeren met zijn gedetailleerde en gracieuze bloemenrankmotief.

Klanten die dit kochten, kochten ook..