Week 19

Nieuw of weer op voorraad.

Sort by
Display per page

Baby tijger - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-020

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een verbluffend schilderij van een schattige baby tijger te maken, die de gedetailleerde afbeelding van de harige vacht en schattige gelaatstrekken van de tijger tot leven brengt. De set omvat hoge kwaliteit gekleurde acryl diamanten die gemakkelijk te plaatsen zijn op het voorbedrukte canvas, waardoor het schilderij een glinsterend en realistisch uiterlijk heeft. Het is een leuke en ontspannende activiteit om te doen en zorgt voor een gevoel van voldoening wanneer het kunstwerk vordert, perfect voor elke kunstliefhebber of dierenliefhebber.

Kleurrijke vogels op tak - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-056

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Moeder konijn - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-045

Deze diamantpaintingset is een indrukwekkend kunstwerk met superhoge details en een schitterend kleurenpalet. Het 40 bij 60 cm canvas toont een fantasiewereld in de zandwoestijn met een konijnenpunkkarakter, een wit konijn in bontpantser met geweren. Het portret is uitdagend maar bevredigend en bevat alle benodigde materialen om het kunstwerk te maken, waaronder acryl diamanten, een patrooncanvas, pincet en schudbakje. Dit meesterwerk van kunst en creativiteit is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en uitdagende hobby.

Waterverf schilderij van hert in bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-016

Deze Diamondpainting set bevat alle materialen om een prachtig waterverf schilderij te maken van een hert in een bos. Het schilderij is zeer gedetailleerd en heeft levendige kleuren die de delicate kenmerken van het reekalf en zijn omgeving vastleggen. Met een afmeting van 40 bij 40 cm is deze diamantpainting set een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van dit schilderij.