Roer - stans - Gummiapan - D230305

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 2 in stock
SKU: GPD230305
Ontdek de veelzijdige "Roer" stans van Gummiapan, een compact en handzaam product met een formaat van ongeveer 48,5x48,5 mm. Deze hoogwaardige stans biedt de mogelijkheid om gedetailleerde vormen en patroon te snijden uit diverse materialen. Met zijn duurzaamheid en uitstekende snijprecisie tilt Gummiapan uw creatieve projecten naar een hoger niveau. Voeg dit innovatieve product toe aan uw collectie en laat uw verbeelding de vrije loop om prachtige en opvallende ontwerpen te maken.
€5.00 incl tax
€2.50 incl tax
  • subtitles Full description

    Deze voortreffelijke creatie van Gummiapan, genaamd "Roer", is een innovatief en veelzijdig product dat elke creatieve geest zal bekoren. Met zijn compacte formaat van ongeveer 48,5x48,5 mm biedt het de perfecte balans tussen handzaamheid en functionaliteit.

    Met het "Roer" in uw creatieve arsenaal, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt het gebruiken om unieke kaarten, scrapbookpagina's, uitnodigingen, decoraties en meer te maken. Laat uw verbeelding de vrije loop en laat dit product u helpen bij het verwezenlijken van uw artistieke visie.

Customers who bought this item also bought

Ei met bladwijnstok - stansen - Gummiapan

Bevat 1 stans. Elke stans is ongeveer 31x45 mm.
€3.00 incl tax €1.50 incl tax

Fleur-de-lis - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Circa 20x24 mm
€2.00 incl tax €1.00 incl tax

Kleine Gnome houdt zijn baard vast - stans - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Gemonteerd ongeveer 29x53 mm.
€4.00 incl tax €2.00 incl tax