Potten - stans - Gummiapan - D230315

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 1 in stock
SKU: GPD230315
Ontdek de Gummiapan Potten Stans, een hoogwaardige accessoire van Gummiapan voor creatieve hobbyisten. Met een afmeting van ongeveer 32x25 mm biedt deze stans eindeloze mogelijkheden voor het maken van gedetailleerde potontwerpen. De scherpe snijkanten zorgen voor consistente prestaties. Compatibel met de meeste stansmachines, is deze stans gebruiksvriendelijk voor zowel beginners als ervaren gebruiker. Voeg deze stans toe aan uw gereedschapskist en geef uw creatieve projecten een nieuwe dimensie met prachtige pottenontwerpen!
€ 2.00 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de veelzijdigheid van de Gummiapan Potten Stans, een must-have accessoire voor elke creatieve hobbyist! Met deze hoogwaardige stans van Gummiapan kunt u prachtige ontwerpen maken met een enkele snede. Of u nu een ervaren papierkunstenaar bent of net begint met het ontdekken van de magie van het maken, deze stans zal u zeker inspireren.

    Met zijn perfecte afmetingen van ongeveer 32x25 mm biedt de Gummiapan Potten Stans eindeloze mogelijkheden voor uw mooie projecten. De stans is zorgvuldig ontworpen om gedetailleerde en nauwkeurige te snijden, waardoor u prachtige potontwerpen kunt maken met een professionele afwerking. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer unieke kaarten, scrapbookpagina's, uitnodigingen, cadeaulabels en nog veel meer!

Customers who bought this item also bought

Vrolijk Pasen - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stans. De grote is ongeveer 68x22 mm, 57x21 mm
€ 5.00 incl tax € 2.50 incl tax

San Francisco alfabet - stansen - Gummiapan

De hoogte van de letters is ongeveer 3 cm
€ 25.00 incl tax € 12.50 incl tax