Paars wezen in het bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-05

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: 1 in stock
SKU: DP-05
De Diamondpainting-set van het paarse wezen in het bos is een fantastische nieuwe toevoeging aan uw verzameling schattige speelgoed. Het op steampunk geïnspireerde figuurtje combineert de kenmerken van een uil en een kikker in een uniek en charismatisch ontwerp met diepe paarse tinten en metalen tandwielen. Met een afmeting van 40 bij 40 cm biedt deze set volop mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bestel vandaag nog uw eigen set en ervaar de plezierige wereld van Diamondpainting!
€ 29.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan uw verzameling schattige speelgoed - het paarse wezen in het bos, geïntroduceerd via de populaire hobby Diamondpainting.

  Het paarse wezen is geïnspireerd op steampunk-elementen en combineert de kenmerken van een uil en een kikker in een fantasierijke tekening die zeker uw verbeelding zal aanspreken. De diepe paarse tint van het lichaam wordt versierd met metalen tandwielen en andere steampunk-details, waardoor het een opvallende uitstraling krijgt.

  Met een afmeting van 40 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.