Moeder konijn - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-045

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: 1 in stock
SKU: DP-045
Deze diamantpaintingset is een indrukwekkend kunstwerk met superhoge details en een schitterend kleurenpalet. Het 40 bij 60 cm canvas toont een fantasiewereld in de zandwoestijn met een konijnenpunkkarakter, een wit konijn in bontpantser met geweren. Het portret is uitdagend maar bevredigend en bevat alle benodigde materialen om het kunstwerk te maken, waaronder acryl diamanten, een patrooncanvas, pincet en schudbakje. Dit meesterwerk van kunst en creativiteit is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en uitdagende hobby.
€44.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Deze diamantpaintingset is een meesterwerk van kunst en creativiteit. Het is een prachtig portret van een stoer konijnenpunkkarakter met een wit konijn in een uitgebreid bontpantser en geweren. De afbeelding speelt zich af in een fantasiewereld in de zandwoestijn en is doordrenkt met een schitterend kleurenpalet en superhoge details.

  Met een afmeting van 40 bij 60 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret. Het meeslepende beeld van het vrouwtjeskonijn dat op een rots zit, creëert een combinatie van schattige en woeste elementen die de verbeelding prikkelen.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken. De schitterende kleuren en superhoge details van het portret van het konijnenpunkkarakter met het witte konijn en de schattige konijnen in de achtergrond, gecombineerd met de fantasiewereld in de zandwoestijn, maken dit kunstwerk een absoluut meesterwerk.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.