Gotische bloemengodin - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-035

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-035
Deze Diamondpainting set van 40 bij 60 cm is geïnspireerd op de keizerin-tarotkaart en is perfect voor fans van het League of Legends-universum en tarotlezingen. Het ontwerp heeft een etherisch en buitenaards effect door het magenta licht dat het gezicht van het onderwerp in het midden van het portret doet gloeien. Het canvas is van hoge kwaliteit en bevat Diamondpainting kralen van verschillende kleuren en maten. Het maken van deze Diamondpainting is een ontspannende en creatieve bezigheid die resulteert in een prachtig stuk dat je trots kunt ophangen in je huis of kantoor.
€44.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Het ontwerp van deze diamondpaintingset is geïnspireerd op de keizerin-tarotkaart en brengt een etherisch en buitenaards effect teweeg door het magenta licht dat het gezicht van het onderwerp in het midden van het portret doet gloeien.

  Het stuk is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en de lotusbloemen die in het haar van het onderwerp zijn geweven, zijn een knipoog naar haar status als icoon in het League of Legends-universum.

  Met een afmeting van 40 bij 60 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.