Elfen Prinses - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-040

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-040
Deze verbluffende Diamondpaintingset van 40 bij 60 cm met een afbeelding van een Elfen prinses is een meesterwerk van kunst en vakmanschap. Het gedetailleerde gezicht van de vrouw, de lotusblaadjes bloemenkroon en de geest van het seizoen zijn subtiel vastgelegd door de getalenteerde kunstenaar. Gemaakt met hoogwaardige materialen en ontspannend om te maken, zal dit tijdloze schilderij bewondering oogsten en elke kamer verfraaien.
€44.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Deze diamantpaintingset is een meesterwerk van kunst en creativiteit. De afbeelding van het prachtige en zeer gedetailleerde gezicht van de vrouw. De glimlach van de vrouw en de bloemenkroon, die gemaakt is van lotusblaadjes, dragen bij aan de algehele charme van het schilderij en voegen een extra dimensie van schoonheid toe aan het geheel.

  Met een afmeting van 40 bij 60 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.