Auto - stans - Gummiapan - D230420

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 3 in stock
SKU: GPD230420
Ontdek de Gummiapan "Auto", een must-have stans van hoogwaardige kwaliteit. Met een grootte van ongeveer 75x38,5 mm en gedetailleerd ontwerp voegt deze veelzijdige stans charme en persoonlijkheid toe aan je knutsel- en scrapbookingprojecten. Het vertrouwde merk Gummiapan staat garant voor duurzaamheid en geweldige resultaten. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer unieke ontwerpen met deze essentiële stans die eindeloze mogelijkheden biedt.
€5.50 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de perfecte metgezel voor al je knutsel- en scrapbookingavonturen: de Gummiapan "Auto"! Dit prachtige product, uitgerust met 1 stans, is een absolute must-have voor liefhebbers van creatieve projecten. Met een royale afmeting van ongeveer 75x38,5 mm, biedt deze stans de ideale grootte voor een verscheidenheid aan ontwerpen en toepassingen.

    De Gummiapan "Auto" is vervaardigd met hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontworpen om verbluffende resultaten te leveren. Of je nu bezig bent met het maken van kaarten, scrapbookpagina's of decoratieve elementen, deze stans biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten.

    Met zijn nauwkeurige snijprestaties en gedetailleerd ontwerp, voegt de Gummiapan "Auto" een vleugje charme en persoonlijkheid toe aan al je projecten. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer unieke ontwerpen met deze veelzijdige stans.