Antieke vazen - stans - Gummiapan - D230320

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 3 in stock
SKU: GPD230320
Ontdek de Gummiapan Antieke vazen stansset, een verfijnd product met 2 stansmaten (30,5x33 mm en 10,5x39 mm). Geïnspireerd door tijdloze keramische vazen, biedt deze set eindeloze creatieve mogelijkheden voor serieuze hobbyisten en professionele kunstenaars. Met hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, kunnen de vazen als opvallende accenten of subtiele toevoegingen worden gebruikt in scrapbooking, kaarten maken en meer. Voeg een vleugje klassieke elegantie toe aan uw projecten met de Gummiapan Antieke vazen stansset.
€3.00 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de betoverende Antieke vazen van Gummiapan, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en verfijnde ambachtelijke producten. Met deze prachtige stansset kunt u uw creatieve vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. De set bevat 2 verschillende stansmaten, namelijk ongeveer 30,5x33 mm en 10,5x39 mm, waardoor u diverse mogelijkheden heeft om uw projecten te verfraaien.

    De Antieke vazen zijn geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van antieke keramische vazen. Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om de fijnste details van de originele vazen te weerspiegelen. Met behulp van deze stansset kunt u deze prachtige vormen eenvoudig reproduceren en ze in uw eigen kunstwerken integreren.

Customers who bought this item also bought

ijsvissen - stans - Gummiapan

Bevat 2 stans. De grote is ongeveer 8x57 mm en 57x12 mm