Week 6

Sorteren op

Rubberlaarzen - stempel - Gummiapan

Rubberlaarzen is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 45x53 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje.

Tandwielen achtergrond - stempel - Gummiapan

Tandwielen achtergrond is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 93x136 mm. Met deze stempel kun je een leuke achtergrond maken.

Thanks a bunch - tekst stempel - Gummiapan

Thanks a bunch is een tekst stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 21 x 4 mm.

Verfraaide Kruiwagen - stempel - Gummiapan

Verfraaide Kruiwagen is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 77x51 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje

Vlinder - stempel - Gummiapan

Vlinder is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 80 x 70 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje.

Wilg - stempel - Gummiapan

Wilg is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 19x119 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art journal of als hoofd afbeelding op een kaartje.

You look radishing - tekst stempel - Gummiapan

You look radishing is een tekst stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 27 x 4 mm.