Week 6

Sorteren op

Absofuckinglutelynot! - tekst stempel - Gummiapan

Absofuckinglutelynot! is een tekst stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 30 x 4 mm.

Berg - stempel - Gummiapan

Berg is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 100x35 mm. Met deze stempel kun je een leuke achtergrond maken.

Blad hoek - stempel - Gummiapan

Blad hoek is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 68x91 mm. Met deze stempel kun je een leuke achtergrond maken.

Bloem Achtergrond - stempel - Gummiapan

Bloem Achtergrond is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 95 x 138 mm. Met deze stempel kun je een leuke achtergrond maken.

Eierdoos - stempel - Gummiapan

Eierdoos is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 48x46 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art journal of als hoofd afbeelding op een kaartje.

Gele narcis - stempel - Gummiapan

Gele narcis is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 39 x 77 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art journal of als hoofd afbeelding op een kaartje.

Goudvis - stempel - Gummiapan

Goudvis is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 72 x 77 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje.

Groot lieveheersbeestje - stempel - Gummiapan

Groot lieveheersbeestje is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 40 x 43 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje.